Потрошувачка кошничка

Преглед на услуги

هاست مودل - moudle1
100 مگابایت فضای میزبانی / 5 گیگابایت ترافیک ماهیانه / کنترل پنل CPanel / نامحدود پست الکترونیکی / نامحدود دیتابیس MySQL

250,000ریال за 1 година + 150,000ریال Конфигурирање на провизија
هاست مودل - moudle2
200 مگابایت فضای میزبانی / 10 گیگابایت ترافیک ماهیانه / کنترل پنل CPanel / نامحدود پست الکترونیکی / نامحدود دیتابیس MySQL

100,000ریال Квартално + 150,000ریال Конфигурирање на провизија
190,000ریال Полу-годишно + 150,000ریال Конфигурирање на провизија
350,000ریال за 1 година + 150,000ریال Конфигурирање на провизија
هاست مودل - moudle3
500 مگابایت فضای میزبانی / 15 گیگابایت ترافیک ماهیانه / کنترل پنل CPanel / نامحدود پست الکترونیکی / نامحدود دیتابیس MySQL

450,000ریال за 1 година + 150,000ریال Конфигурирање на провизија
هاست مودل - moudle4
1000 مگابایت فضای میزبانی / 20 گیگابایت ترافیک ماهیانه / کنترل پنل CPanel / نامحدود پست الکترونیکی / نامحدود دیتابیس MySQL

650,000ریال за 1 година + 150,000ریال Конфигурирање на провизија
هاست مودل - moudle5
2000 مگابایت فضای میزبانی / 30 گیگابایت ترافیک ماهیانه / کنترل پنل CPanel / نامحدود پست الکترونیکی / نامحدود دیتابیس MySQL

990,000ریال за 1 година + 150,000ریال Конфигурирање на провизија

Powered by WHMCompleteSolution